IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia готви заместник на Spectra

Прототипи на нов модел на Kia, който ще замени седана Spectra, са забелязани при тестове, а сега разполагаме и с първият официален образ „тийзър” на колата.

Kia готви заместник на Spectra
Продажбите на този модел ще започнат през 2010 г. Сегашната Spectra за последен път беше модернизирана през 2005 г. Новият модел ще се предлага като седан и като хечбек. 


Тийзърът който предлагат от Kia показва, че новата Spectra е приела голяма част от стилистиката на концепцията Koup. Много е вероятно двигателят на новата Spectra да бъде същият, представен с концепцията. 


Това е изцяло новият Theta II с 290 к.с. мощност, за чиито технически данни все още няма подробни данни. Новият седан заместник на Spectra ще бъде оборудван и с четирицилиндрови двигатели с обем 1.6 и 2.0 литра. 

Други новини около този модел включват изцяло ново независимо окачване, кормилна уредба реагираща на скоростта  на движение и активни амортисьори.
0 от 500