IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официални снимки на интериора на Opel Insignia

Това са първите официални снимки на интериора на новия Opel Insignia, или за да сме по-точни, на британската версия с логото на Vauxhall.

Официални снимки на интериора на Opel Insignia


Insignia, която ще се продава и в САЩ като Saturn, има приятен и спортен интериор, който няма нищо общо с този на Vectra която заменя. Инструментите са изцяло нови, осветлението също. Интересно е, че с натискането на един бутон обозначен като „Sport” осветлението става червено. 

“Искаме да създадем интериор на всички бъдещи наши модели който да бъде по-топъл”, казва Джон Пускар (John Puskar), Изпълнителен директор по интериорен дизайн на GM Europe. “Insignia е първото свидетелство за новата ни философия”, допълва той.  
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    еми аз не съм виждал Опел за 18000 марки чисто нов а камо ли Вектра а камо ли Този модел ,който ще е нещо средно между Омега и Вектра. Според мен базовия модел ще е около 35-40000лв. А най-високото изпълнение ще е над 60000лв. Бъди 100% сигурен.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    az ( преди 15 години )
    Кому е нужно да се продава една кола под 18 000 марки. Т'ва е тъпо