IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche обновява 911 и GT3 RS

Porsche се готви да покаже обновена версия на 911, а тези дни беше засечена и модернизирана версия на „горещия” GT3 RS, който беше тестван на пистата в Нюрбургринг.

Porsche обновява 911 и GT3 RS
Новото Porsche GT3 RS трябва да бъде в дилърските центрове на фирмата през следващата година, докато преминалият през фейслифт стандартен модел 911 ще видим още следващите няколко месеца. 


Промените са главно в предната и задна части, като двете брони са нови, теглото ще бъде по-ниско, а двигателят ще предлага максимална мощност от 450 к.с. или с 40 к.с. повече от сегашния модел. Двигателят при модернизираното Porsche 911 e с директно впръскване на горивото. 


Все още не е сигурно с кой двигател ще бъде обновеното Porsche GT3 RS. Досега това беше агрегат базиран на този от състезателното Porsche GT1. Вече се знае обаче, че новото GT3 ще бъде със седем степенна скоростна кутия с два съединителя на Porsche Doppel Kupplung (PDK). 


Други нови неща ще бъдат задните диодни светлини и дневни LED фарове в стила на Audi R8.
0 от 500