IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Hyundai се включва в надпреварата за супер евтина кола

От Hyundai потвърдиха, че имат намерение да се включат в сегмента на ултра евтините автомобили.

 И Hyundai се включва в надпреварата за супер евтина кола
Южнокорейската фирма възнамерява да създаде специален модел, предназначен за пазарите в страни като Индия и Китай. Новата кола трябва да се появи към 2011 или 2012 г. Главна цел е да се постигне кола с ниски разходи и много ниска цена, за да бъдат привлечени масови потребители от двете страни с най-бързо растящи пазари. 

Hyundai има за цел да постигне продажна цена на бъдещия си модел от около 3 500 долара. Това е малко повече от лидерът в този сегмент Tata Nano, която сега се продава в Индия за 2 500 долара. В този клас вече се готви да влезе и алиансът Renault-Nissan, който ще представи своя модел за Индия и Китай през 2010 - 2011 г. 

Изследователската и развойна дейност за бъдещия модел на Hyundai вече е започнала в Южна Корея, както и в центровете на фирмата в южна Индия (Хайдерабад и Ченай). 


В момента Hyundai продава в Индия относително малки обеми от модел наречен Santro (на снимката). Анализите на южнокорейците обаче показват, че в страната има търсене на коли с още по-малък размер. Макар Tata Nano да е по-евтина, бъдещият Hyundai ще привлича клиенти с по-голяма сигурност и комфорт, казват от южнокорейската фирма.
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    @@@ ( преди 15 години )
    Когато Hyundai пусне евтините и икономични модели, Tata колкото и да евтина ще остане на заден план.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Или просто искаш да направиш бизнес и затва проучваш пазара?? хехехе
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    gogo ( преди 15 години )
    за мен най подходяш за такси е Мерцедес S или Е класа
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Wartburg ( преди 15 години )
    Класът на евтините нови автомобили е доста успешен относно продажбите,обаче аз искам да попитам читателите на тази статия дали модела показан на снимката Хюндай Атос е подходящ за такси,дали във вашия град има такива таксита и какво ви е мнението за колата...питам просто да разнообразим малко темата и да си запълним времето :)