IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Шпионски” снимки показват как ще изглежда BMW V3

Пред нас е поредният нов модел на BMW с който Баварската фирма ще атакува специфична пазарна ниша.

„Шпионски” снимки показват как ще изглежда BMW V3
Това е седанът наречен V3 Progressive Activity Sedan (PAS). След пуснатия наскоро кросоувър X6 Sports Activity Coupe, BMW V3 е нов модел който ще бъде произвеждан на базата на Серия-3 Touring (комби). 


Колата е създадена за да предлага щедро място за пътниците и багажа. Най-новите „шпионски” снимки показват, че V3 PAS е по-висок от Серия-3, но ще предлага само 4 места. Задните седалки ще бъдат под формата на две отделни кресла, както е отпред. 

Новото окачване прави колата по-висока и позволява да се ползва на различни терени, без да има качествата на типичен off-road. Предаването на движението ще бъде в два варианта – към задните колела и 4х4. Задвижването на четирите колела ще става със същата система xDrive позната от X5 и X6. 


Двигателите ще бъдат цял набор от четири и шест цилиндрови бензинови и дизелови агрегати. Колата ще бъде в продажба към 2011 или 2012 г. 

Новият клас V на BMW ще включва и кросоувъра V5, който както показва името ще произлиза от Серия-5. Според плановете на Баварската фирма, V5 ще се появи по-рано и ще го видим през 2010 г. 

Според един от шефовете на BMW Клаус Дрегер, всички бъдещи седани тип Progressive Activity Sedans ще имат в името си буквата ‘V’, както SUV моделите са Х, а спортните коли Z.
0 от 500