fallback

Subaru ще представи новото поколение на Legacy през юни 2009

През следващата година моделът на Subaru Legacy ще стане на 20 години.

Това е причина именно през следващата година да се появи новото поколение на популярния седан. Новата генерация Subaru Legacy ще видим през юни 2009 г. и тя ще бъде пета поред. Предварителните данни показват, че Legacy ще продължи стилистиката на своите предшественици, като ще има предница с уголемена решетка на радиатора и удължени фарове с интересна форма. Както вътрешен човек от проекта на новия Subaru Legacy обяснява „колата ще има редица новости във външния вид, но вие ще можете без проблеми да познаете, че това е Legacy”. Според него обаче, този път дизайнът на колата ще предизвика разнопосочни мнения, като това ще важи както за седана, така и за комби версията на модела. Платформата ще бъде нова, но със същия размер както досега, като на нея освен новото поколение на Legacy ще се монтира и Outback. Legacy V ще бъде с разработените наскоро четирицилиндрови бензинови двигатели с обем 2.0 и 2.5 литра и с един шестцилиндров бензинов агрегат с обем 3.0 литра, който ще има подобрен разход на гориво в сравнение със сега познатия. Според сайта InsideLane, разработеният за Европа дизелов двигател тип boxer е повлиял върху разработката и на новите бензинови агрегати, които също така са получили алуминиев блок със значително по-малки размери. Тази конструкция на двигателя позволява да се намали теглото и в същото време сваля по-ниско центъра на тежестта на колата. Максималната мощност на двигателя с обем 2.0 литра ще бъде около 200 к.с., а на този с обем 2.5 литра около 300 к.с. Вече се говори, че със сигурност Subaru ще прибави към вариантите и „горещо” Legacy STI, като седанът ще бъде с турбо версия на двигателя с обем 3.7 литра, който ще предлага максимална мощност от 430 к.с.
Тагове:
fallback
  • #7
    auto ( преди 16 години )
    Aко не Maxima 3.0 ,то Honda S2000 ще изяде 530 където си поиска с парцалите.А 530 не е нищо особено-масов германски кокошарник,при това се чупи много.Maxima 3.0 V6 върви много,аз мисля,че ще отвее БМв 530 и на ускорение и на магистрала.
  • #6
    Анонимен ( преди 16 години )
    и един мармот завива шоколад!ще изпапкаш 530 ама във някой друг живот!
  • #5
    zaari ( преди 16 години )
    ot moita Maxima 2000 3.0 5spd...po dobra nema.....nai barzia 6estak na magistralata....530-kata si ia papkam za zakuska....samo Honda s2000 ne moga da ia begam(ot dwulitrovite)
  • #4
    Faka ( преди 16 години )
    Прилича на Ауди,особено отстрани-широка врата и една педя прозорче.Танк.
  • #3
    IMC ( преди 16 години )
    Голям фен съм на Субару, но откакто излезе последната Импреза просто дизайна им стана, като на евтините колички които за две-три години и ги изхвърляш. За референция, които не ми вярва да сравни Импрезата с Chevrolet Lacceti(Hatc-back)или с други думи Daewoo.
  • #2
    NANI ( преди 16 години )
    Da vzemat da pusnat nova Impreza,4e stara e meko kazano grozna i se izlagat,ina4e tova Subaru tuk....... wow nqma dve mneniq-tova e very ,very good car:)
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    e to se vijda :) nqma komentar..... kogato faktite govorqt i bogovete mulchat
fallback
Последни