IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru ще представи новото поколение на Legacy през юни 2009

През следващата година моделът на Subaru Legacy ще стане на 20 години.

Subaru ще представи новото поколение на Legacy през юни 2009
Това е причина именно през следващата година да се появи новото поколение на популярния седан. Новата генерация Subaru Legacy ще видим през юни 2009 г. и тя ще бъде пета поред. 


Предварителните данни показват, че Legacy ще продължи стилистиката на своите предшественици, като ще има предница с уголемена решетка на радиатора и удължени фарове с интересна форма. Както вътрешен човек от проекта на новия Subaru Legacy обяснява „колата ще има редица новости във външния вид, но вие ще можете без проблеми да познаете, че това е Legacy”. 

Според него обаче, този път дизайнът на колата ще предизвика разнопосочни мнения, като това ще важи както за седана, така и за комби версията на модела. Платформата ще бъде нова, но със същия размер както досега, като на нея освен новото поколение на Legacy ще се монтира и Outback. 

Legacy V ще бъде с разработените наскоро четирицилиндрови бензинови двигатели с обем 2.0 и 2.5 литра и с един шестцилиндров бензинов агрегат с обем 3.0 литра, който ще има подобрен разход на гориво в сравнение със сега познатия. 

Според сайта InsideLane, разработеният за Европа дизелов двигател тип boxer е повлиял върху разработката и на новите бензинови агрегати, които също така са получили алуминиев блок със значително по-малки размери. Тази конструкция на двигателя позволява да се намали теглото и в същото време сваля по-ниско центъра на тежестта на колата. 

Максималната мощност на двигателя с обем 2.0 литра ще бъде около 200 к.с., а на този с обем 2.5 литра около 300 к.с. Вече се говори, че със сигурност Subaru ще прибави към вариантите и „горещо” Legacy STI, като седанът ще бъде с турбо версия на двигателя с обем 3.7 литра, който ще предлага максимална мощност от 430 к.с.
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    auto ( преди 16 години )
    Aко не Maxima 3.0 ,то Honda S2000 ще изяде 530 където си поиска с парцалите.А 530 не е нищо особено-масов германски кокошарник,при това се чупи много.Maxima 3.0 V6 върви много,аз мисля,че ще отвее БМв 530 и на ускорение и на магистрала.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    и един мармот завива шоколад!ще изпапкаш 530 ама във някой друг живот!
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    zaari ( преди 16 години )
    ot moita Maxima 2000 3.0 5spd...po dobra nema.....nai barzia 6estak na magistralata....530-kata si ia papkam za zakuska....samo Honda s2000 ne moga da ia begam(ot dwulitrovite)
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Faka ( преди 16 години )
    Прилича на Ауди,особено отстрани-широка врата и една педя прозорче.Танк.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 16 години )
    Голям фен съм на Субару, но откакто излезе последната Импреза просто дизайна им стана, като на евтините колички които за две-три години и ги изхвърляш. За референция, които не ми вярва да сравни Импрезата с Chevrolet Lacceti(Hatc-back)или с други думи Daewoo.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 16 години )
    Da vzemat da pusnat nova Impreza,4e stara e meko kazano grozna i se izlagat,ina4e tova Subaru tuk....... wow nqma dve mneniq-tova e very ,very good car:)
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    e to se vijda :) nqma komentar..... kogato faktite govorqt i bogovete mulchat