fallback

Новата „петица” на BMW – седан/хечбек

Новото поколение на BMW Серия-5 ще бъде със задна врата, която ще се отваря по два начина и така ще превръща колата или в седан или в хечбек.

Списание AutoExpress съобщава, че BMW възприема технология на задна врата, която позволява тя да може да се отваря заедно със задното стъкло (както е при автомобилите тип хечбек) или без него, само капака на багажника (както е при типичния седан). Така новото поколение на BMW Серия-5, което ще видим през 2010 г., за първи път ще наруши традицията и ще даде възможност освен седан, колата да бъде усещана и ползвана и като хечбек. Хора от списанието са видели новата технология при маскиран прототип на бъдещата „петица” по време на изпитания в Мюнхен. Трябва да се каже, че тази технология не е нова. Второто поколение на Skoda Superb, което видяхме през март в Женева, вече предлага пета врата, която може да се отваря по два начина.
Тагове:
fallback
  • #10
    ste7 ( преди 16 години )
    peticata e s mnogo gotin seksi i agresiven dizain-mnogo e dobra!
  • #9
    eh ( преди 16 години )
    Ne e na dobre kato ima tolkova mnogo profesori...
  • #8
    Driver ( преди 16 години )
    "onikalnia" model na 5 seria mai prili4a na novia Superb na...Skoda - i tam ima sedan/hashback otvariane...ina4e motorite na BMW sa si super..
  • #7
    Bmww ( преди 16 години )
    Ей добре че професора по дизайн Statistic та да отвори очите на БМВ. Тебе като те бива в дизайина измисли някои Оникален модел и изключително смислен. Това недосмислие новата седма серия се представя добре на пазара, което говори само по себе си. Една кола не се избира само по дизайн професоре. А ти каква длъжност заемаше в БМВ та взе да заповядваш??
  • #6
    Анонимен ( преди 16 години )
    Това ли е новата петица??? Че кво и е различното от старата ,освен петата врата?
  • #5
    Statistic ( преди 16 години )
    NANI е прав - последните поколения на БМВ хич не ги бива в дизайна - предишното изглежда много по-добре. Да не споменавам това недомислие "новата" 7-серия - и след фейслифта пак е грозник. Да сменят дизайнера и да почват да правят по-хубави коли - техниката им е добра, ама са грозни колкото си искат. А преди не беше така...
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    O4akvaite novata sedmica kombi s 3 vrati
  • #3
    fuzzz ( преди 16 години )
    и нека храненето започне сега !!! Бягай да нанкаш Нани а това с колите го остави на други
  • #2
    Bmww ( преди 16 години )
    Личи си че незнаеш, като незнаеш и няма какво да кажеш по-добре си трай!
  • #1
    NANI ( преди 16 години )
    Neznam za vas,no ako tova na snimkata e novata petica........Ujas! Vse edno gledam starata im koshnica:))
fallback
Последни