IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата „петица” на BMW – седан/хечбек

Новото поколение на BMW Серия-5 ще бъде със задна врата, която ще се отваря по два начина и така ще превръща колата или в седан или в хечбек.

Новата „петица” на BMW – седан/хечбек
Списание AutoExpress съобщава, че BMW възприема технология на задна врата, която позволява тя да може да се отваря заедно със задното стъкло (както е при автомобилите тип хечбек) или без него, само капака на багажника (както е при типичния седан). 


Така новото поколение на BMW Серия-5, което ще видим през 2010 г., за първи път ще наруши традицията и ще даде възможност освен седан, колата да бъде усещана и ползвана и като хечбек. 

Хора от списанието са видели новата технология при маскиран прототип на бъдещата „петица” по време на изпитания в Мюнхен. 

Трябва да се каже, че тази технология не е нова. Второто поколение на Skoda Superb, което видяхме през март в Женева, вече предлага пета врата, която може да се отваря по два начина.
0 от 500