fallback

Нови „шпионски” снимки на Серия-7 на BMW

Днес в редица сайтове се появиха най-ясните направени досега „шпионски” снимки на новата „седмица” на BMW.

Те са дело на фотографите от списание Car, които са хванали колата с относително много малка маскировка. Така сега е по-ясно какво можем да очакваме от новата Серия-7 на Баварската фирма. Очаква се официалната информация на BMW за този модел да се появи към края на лятото, малко преди световната премиера на новата Серия-7 на автомобилния салон в Париж. Въпреки наличието на комуфлажна окраска е ясно, че дизайнерите на BMW са избрали по-елегантен и в същото време спортен стил за новата „седмица”, като са изоставили стилът на лимузина характерен за сегашното поколение, което предизвика доста критики в областта на дизайна когато се появи през 2001 година. Освен по-елегантния дизайн, новата Серия-7 на BMW ще бъде с нови доста по-ефективни от сегашните двигатели. Сред тях ще видим шестцилиндровия турбобензинов двигател с обем 3.0 литра и мощност 306 к.с., както и V8 Turbo с обем 4.4 литра и мощност 408 к.с.
Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 16 години )
    Всички сте *** и ***!
  • #5
    GOD ( преди 16 години )
    пише се *** бе "***"
  • #4
    няма ( преди 16 години )
    пише се *** бе *** :)
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ми незнам кой какво не разбира ама аз карам новата седмица и ми е много смешно някой философ дето само на снимки ги гледа и почне да ми се прави на професор и да ми обяснява за седмицата. Казах ,че съм разочаровам защото ,колата не е направена да прилича а си е 90% като моята . Нарочно качих и увеличих снимката отпред и със най-голямо съжаление видях ,че и таблото е същото. Преди тази имах предния модел пак на седмицата така, че *** бегай да караш на баща си астрата и не ме занимавай с тъпите си мнения. И малуумнико в целия ти текст нямаш една правилно написана дума а се хващаш за изтървано двойно н. Много си *** ,честно ти казвам печелиш всички класации за тъпота и то безапелационно.
  • #2
    ... ( преди 16 години )
    am mnogo si smotan.. te horata zatova sa slojili maskirovkata che takiva kato teb da si mislqt che e kato starata. I koe im e obiknovenoto (pishe se s edno N a ne s dve kato teb)na BMW??
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    еми да ви кажа честно , доста съм разочарован.. Незнам какви фарове точно има но като цяло си изглежда същата като старата.. Нещо много обикновенни ,взеха да ги правят тия Беемвета.. Почва да ми липсвя уникалния дизайн ,който вадеха Бемве..
fallback
Последни