IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луис Хамилтън в ролята на Аполон в Истанбул

Луис Хамилтън от McLaren, един от най-добрите и популярни състезатели във F1, взе участие в спектакъла „Огънят на Анадола”.

Луис Хамилтън в ролята на Аполон в Истанбул
Спектакълът на театър Gosteri-Merkezi е в чест на надпреварата във F1, която този уикенд е в Истанбул. Хамилтън изигра ролята на Аполон, който се спусна на сцената със своя състезателен костюм. 


В качеството си на Аполон, Хамилтън трябваше да помири враждуващите троянски и гръцки войни и след това отново да „отлети”. 

Появата на Хамилтън в спектакълът посветен на битката за Троя стана възможно благодарение на фирма Vodafone, която вложи 300 милиона паунда в подкрепа на тима на McLaren, а също инвестира и в споменатия спектакъл. 

Проявата на състезателят от F1 в шоуто беше посрещната с доста смесени чувство. Имаше и редица критики към театралната изява на Хамилтън. Той обаче отговори, че не се чувства смешен, защото по думите му, „не е носил костюми от филма „Борат” и не е изглеждал глупаво”. 

Всъщност и да изглежда глупаво, Хамилтън ще прави каквото се иска от него, защото за следващите пет години ще заработи 75 милиона паунда, включително и заради реклама за Vodafone.
0 от 500