IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tuning World Bodensee 2008

В началото на май всяка година към немският град Фридрихсхафен се отправят десетки хиляди тунинг-маниаци, за да видят най-новото на един от най-големите свои форуми в Европа.

Tuning World Bodensee 2008

Тук на изложението върви приказката, че за „правоверните” тунери да посетиш изложението Бодензее е като за мюсюлманите да посетят Мека. 

В осем огромни халета ви очакват експонатите на всички фирми, на тунинг клубове, както и индивидуални бисери, сред които бродят красиви хостеси и финалистките на конкурса Miss Tuning. 

През тази година на изложението главна роля играят десетките доработки на „народната” кола от Волфсбург. Вариациите на тема VW Golf от различни поколения бяха безброй. Можеха да се видят „единици” и „двойки” в хром и злато, „тройки” и „четворки” с ексклузивен лак. 


Естествено на изложението имаше и много модели на Audi, BMW и Opel. Все пак това са си немски марки, любими за доработка на тукашните многобройни тунинг майстори. При професионалните тунери любим обект се е оказал новият Audi A5. 

Освен немци на изложението в Бодензее участват и много фирми, клубове и индивидуални лица от Италия, Швейцария, Австрия, Унгария, Чехия...

Участваше и немската полиция с... анти експонат на Golf III, който трябва да покаже неразрешените промени. Остри краища на каросерията, стърчащи джанти, неон, една централна чистачка, ламаринени прагове, това са само част от забранените неща в Германия. 

Повече снимки от Tuning World Bodensee
можете да видите в нашата галерия.
0 от 500