IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Sportec доработи Porsche 911 Turbo Cabriolet

Sportec даде информация за най-новата си разработка направена на базата на Porsche 911 Turbo Cabriolet.

Sportec доработи Porsche 911 Turbo Cabriolet
Първото впечатление е, че е извършена външна доработка на популярния модел на Рorsche, но то не е пълно. Има редица сериозни промени и в техниката, които превръщат и без това спортния автомобил в истинско чудовище на пътя. 


Първата голяма промяна е в турбината, като стандартната е заменена с такава на Sportec. Заменена е и цялата изпускателната система, има нов каталитичен конвертор. В горивната камера на двигателя се вкарва повече въздух, а инженерите на Sportec са препрограмирали всяка от електронните системи на автомобила за да се адаптират към промените. 

Всичко това е повишило мощността на колата до 600 к.с. и максималният въртящ момент до 765Nm, които са на разположение от 3000 об/мин. Ускорението на Sportec SP600 от място до 100 км/час е за 3.3 секунди, за 10.6 секунди автомобилът вече е набрал скорост от 200 км/час, а максималната му скорост е 338 км/ч. 


Предлаганите промени във външния вид са по желание на всеки клиент, като дори е възможно да не се пипа нищо по каросерията и промените да останат дискретни и незабележими. Ако все пак желаете да покажете, че не сте със стандартното Porsche 911 Turbo Cabrio, можете да имате джанти с размер 20 цола, преден спойлер, нови странични лайсни, предна престилка от три части и голямо задно крило изработено от карбон.  
0 от 500