IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW мисли и за V3?

Освен новата версия Shooting Brake при Серия-3, BMW подготвя още един нов модел на базата на бъдещата „тройка”.

BMW мисли и за V3?

Това ще бъде кросоувър съчетаващ характеристики на комби и на MPV. За разлика от познатия Touring (комби), новата кола ще бъде по-дълга и по-висока, като ще предложи максимален обем в интериора. 

Всъщност преди да се появи при новата Серия-3, този модел ще има премиера при новата Серия-5. Automedia.bg вече писа, че този модел най-вероятно ще се казва V5 и ще има премиера през 2009 или 2010 г. 

Ако експериментът се окаже успешен, BMW ще пусне и по-малка версия наречена V3, основана на новото поколение на Серия-3. 

BMW ще заложи на дизайн с характеристики на купе, както стана при X6. Очакваме превесът отпред и отзад да бъде много малък, калниците да са с изпъкнали арки, джантите да са над 18 цола. 

Автомобилът ще се предлага както с предаване към задните колела, така и със системата xDrive AWD (4х4). Двигателите ще бъдат набор от бензинови и дизелови агрегати с 4 и 6 цилиндъра. 

Компютърният образ показва как бъдещият модел би могъл да изглежда.
0 от 500