IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Смел дизайн за новия Citroen C3

Новият C3 е на път да се превърне в смел дизайнерски шедьовър и да изправи потенциалните купувачи в клас „супер-мини“ пред сериозна дилема.

Смел дизайн за новия Citroen C3

Когато Citroen представи C4, всички бяха изненадани от иновативната стратегия, която компанията въвежда – практична версия с пет врати и по-екстравагантен дизайн на купето с три врати. Компанията ще се ръководи от тази идея и при обновяването на C3.



Отпред, автомобилът няма да се различава коренно от предшественика си – ще има големи фарове с нестандартна форма, създаващи визуален ефект за по-малка предницата. Арките на калниците също са в типичен за компанията стил.

Погледнат отстрани, C3 ще прави най-голямо впечатление. Дизайнерите са постъпили смело, като са дарили автомобила с покрив в различен цвят, както и иновативна средна колона. Това предполага, че Citroen ще взаимстват от Mini идеята за огромен лист с екстри и възможности за цветови решения по колата.



Споделянето на една платформа с Peugeot 207, би трябвало да даде на С3 доста добро поведение на пътя. Новите двигатели, съвместна разработка на PSA и BMW ще са ключа към динамиката на малката кола. За нас, новото C3 се оформя като сериозен конкурент на Alfa Romeo Mito. Ще разберем през 2009 година, когато ще го видим официално.
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 16 години )
    Според мен е готина колицата. И ако я пуснат на по-ниска цена ще разбие продажбите. А за двигателите - по-добре да я пуснат направо на газ, че да не се хабим за инсталации... така и така на всичко се слагат напоследък. Пък и нали било по-екологично от двигател на бензин или дизел.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    joker ( преди 16 години )
    Opredeleno tazi kolica 6te e popadenie na Citroen.Dano q napravqt s vodorodni kletki ili s eko dvigatel 4e e sramota prez 2009 da karame avtomobili na benzin i diesel.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    vayk ( преди 16 години )
    super avtomobil ot class B, dano skoro go pusnat w proizwodstwo...
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Wartburg ( преди 16 години )
    Дизайна е супер...по-добър е от предишния С3
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    citroenajia ( преди 16 години )
    Супер е колата, авангардна, изтънчена, със спортно излъчване, приятен и ненатрапчив вид.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан ( преди 16 години )
    Маи дизайнера е започнал да я рисува сутринта след запой... защото задницата е доста добра, отред обаче не струва!!