IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

FAW предлага и хибридна версия на В50

Представяме ви още един интересен модел, чиято премиера е планирана за автомобилния салон в Пекин.

FAW предлага и хибридна версия на В50

Това е модел на китайската фирма First Automobile Works (FAW). Новият седан е наречен B50 и е произведен на базата на предишното поколение Mazda6. 

Външният вид разбира се е съвсем различен, както и интериора. Китайската FAW имаше партньорски връзки с Mazda през 90-те години, когато произвеждаше редица модели пряко основани на модели на Mazda предназначени за продажба в Китай. 

Сега моделът В50 ползва също много от технологиите на Mazda6, но в същото време е с изцяло нов двигател, създаден от китайската фирма. Това е четирицилиндров бензинов агрегат с обем 1.6 литра. 

Същият модел ще бъде представен и с хибридна версия към края на годината, при която ще се комбинират бензинов и електродвигател. Сега FAW е една от най-добре подготвените в тази област китайски фирми, защото има споразумение за производство на Prius с Toyota и са доста популярни в Китай.
0 от 500