fallback

Hamann представи своята визия за M3

Фирмата, специалист в доработване на BMW, ви предлага своя пакет подобрения за M3 coupe.

За момента специалистите са доработили двигателя на М3, на две различни нива. Базовият пакет предлага препрограмирано управление на двигателя. Резултатът от него е 20 конски сили и 25 нютон метра отгоре. Не бихме казали, че това е впечатляващо за V-образен, 8-цилиндров двигател, предлагащ 420 конски сили. Поне с този пакет, Hamann премахват ограничителя на максималната скорост, което ви разрешава да достигнете скромните 300 км/ч.Второто ниво на доработка за двигателя е по-сериозно. То се нарича Sportkit HM/M и добавя 35 коня и 48 нютон метра към вашето М3. Така вече е по-добре. Максилната скорост се покачва значително, за този диапазон от скорости – до 320 км/ч. С този пакет, освен преработка на управляващия двигателя софтуер, получавате и нова аспухова система.За разлика от някои други тунинг компании, аеродинамичният кит на Hamann, всъщност има и друга функция, освен визуалната – създава по-силно притискане на колата към пътя. В него се включват: нови спойлери на предната и задната броня на автомобила, нови прагове, спойлери на тавана и капака на багажника. Hamann също са добавили и стилни, но високо-техниологични компонентни джанти, с големина 20-цола. И за да е пълен пакета подаръци за вашето М3 coupe, от тунинг компанията са разработили и ново окачване. Прекрасно.Вижте всички снимки на преработеното Е92 М3 от галерията.
Тагове:
fallback
  • #6
    az ( преди 16 години )
    i kakvoto da govorite nemskite koli sa nai dobrite.vsi4ko drugo e vapros na vkus
  • #5
    Triforce ( преди 16 години )
    Хондата е добър автомобил. Ама вие в момента NSX ли сравнявате с това М3 или сте просто бавноразвиващи ***? И кое не му е спортното? Може би идеалните шофьорско място и усещане на пътя? Къде се е чуло и видяло истински спортен автомобил с предно предаване?!?
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    eh gorublqnski selqni!:D shte sanuvate vie bmw, ama shte si karate hondite i kalibrite. Grozdeto e kiselo, nali znaete:D
  • #3
    Самурая ( преди 16 години )
    Съгласен съм напълно с теб!С "Хонда Акорд"/V-tec/ им вземам акъла на тези трибуквени курници...
  • #2
    Jo ( преди 16 години )
    Ne ot "HAMMAN" a i ot "NASA" da go prerabotqt BMW si ostava klozet bez istinski sportni ka4estva, sorry no fakt!!!!!!!!!!
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ехх мечтии..
fallback
Последни