IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетки нови модели на китайски фирми на салона в Пекин

На откриващият се в края на тази седмица автомобилен салон в Пекин, китайските производители ще покажат десетки свои модели, с някои от които планират и да атакуват европейските пазари.

Десетки нови модели на китайски фирми на салона в Пекин
Трябва да се признае, че единици от тях имат всички шансове да постигнат успех и извън Китай. 

Ще ви представим две концепции от едни от най-популярните китайски производители, които имат привлекателен дизайн и съвременни технически решения. 


Chery ще представи в Пекин 26 нови модели. Впечатляващата бройка включва и цели нови семейства, като това с името Faira. 


В него с най-привлекателен и интересен дизайн е YY Coupe (по-скоро това си е хечбек с три врати, но в Chery са го нарекли така). Автомобилът има спортни черти в някаква степен напомнящи на миниавтомобила Toyota Aygo, но все пак от това се е получил добре изглеждащ компактен спортен хечбек. 


Другият модел на който искаме да ви обърнем внимание е на Geely, един от най-активните производители в Китай, който ще представи 23 нови свои модели и концепции в Пекин. 


Сред тях ни направи впечатление концепцията NL Concept, компактен кросоувър, който изглежда като кръстоска между модел на Chevrolet и мини SUV автомобила Ford Kuga. 


Дори и да е така, не може да не се признае, че колата изглежда добре.
0 от 500