IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen обновява C-Elysee в Китай

Citroen съобщи, че ще направи официална премиера на модернизираната версия на своя модел за Китай C-Elysee на автомобилния салон в Пекин, който се открива на 20 април.

Citroen обновява C-Elysee в Китай

Произвеждан в завода на Peugeot Citroën Automobiles (DPCA) в Донгфенг, C-Elysee е версия седан, която на външен вид напомня С4, но като техническа част има в основата си моделът на Citroen ZX, произвеждан в Европа в началото на 90-те години. 


Неговата модернизация е засегнала силно предната и задна части на каросерията, като така колата прилича повече на съвременните европейски модели на френската фирма. Модернизираният C-Elysée е получил и нови лети джанти, изцяло нови задни светлини и нови цветове. 


Сред набора от двигатели с които ще се предлага автомобила в Китай виждаме три различни обеми и пет версии на мощността. Новост за този модел е бензиновият двигател с работен обем 1.6 и 16V. Продажбите в Китай ще започнат от месец май.
0 от 500