IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat обнови Idea

Компактният MPV модел Fiat Idea се появи на пазара през 2003 г. Сега пред нас е модернизирана версия на този автомобил.

Fiat обнови Idea
Дизайнерският тим от Fiat Centro Stile в Торино е променил каросерията на компактния мини ван, като най-видимите промени са в предната част. 


Тук виждаме нова радиаторна решетка, която е в стила на тази при Croma и Bravo. Леко променена е и предната броня. Естествено вече е използвано и новото лого на Fiat, което виждаме на всички нови модели на фирмата. Преработени са и фаровете при които вече и мигачите са от прозрачно стъкло. 


Нови са и джантите с размер 15 цола и седем спици, които са създадени специално за по-високите степени на оборудване, наречени BlackEnergy и BlackMotion. Освен в черен цвят новият Fiat Idea се предлага и като Avorio Familiare (слонова кост) и Rosso Ammaliatore (червено). 


В интериора откриваме нови материали, а купувачите ще могат да избират между четири степени на обзавеждане - BlackStar, BlackLabel, BlackEnergy и BlackMotion. Предлагат се и кожени седалки с логото на Fiat, както и мултимедийната система Blue&Me. 


Обновеният MPV модел на Fiat се предлага засега с пет двигатели, три от тях бензинови и два дизелови. Базисен е бензиновият агрегат с обем 1.4 литра 8V (57 kW/77 k.с.), следват 1.2 литра 16V (59 kW/80 k.с.) и 1.4 16V (70 kW/95 k.с.). Турбодизеловите агрегати са с обем 1.3 литра 16V с две разновидности на мощността - 52 kW/70 kс. и 66 kW/90 k.с. 

В Европа цената на базисната версия Fiat Idea с двигател 1.4 8V струва 14 400 евро (около 28 200 лева).
0 от 500