IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo C30 с необикновен дизайн

Екстeриорът на C30 получава уникални дизайнерски украски, специално за клиентите на комапнията, които се чувстват жертви на модата.

Volvo C30 с необикновен дизайн



Благодарение на специално фолио, моделът C30 на Volvo може да бъде украсен по двадесет различни начина. Така, по-младите и ексцентрични клиенти на компанията могат да се почувстват уникални. Градски пейзажи, дъга, райета като на зебра или пък имитация на дърво са само някои от възможностите.



Всъшност, подобно фолио ползват рекламните агенции, за да украсяват с рекламни надписи автомобили, камиони и автобуси. От там е дошла и идеята на дизайнерите във Volvo. То е лесно за обработка и нанасяне, даже предпазва оригиналната боя от драскотини и корозия. Фолиото има трайност от две години. След този период, от Volvo предлагат да го подменят или премахнат изцяло. Удоволствието не е евтино – малко на д 2 хиляди долара, но пък си струва ако търсите уникалност.

0 от 500