IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia с нов кросоувър в Женева

Вчера Kia показа първият „тийзър” на един от вариантите на концептуалния кросоувър, които ще видим на откриващия се на 4 март автомобилен салон в Женева.

Kia с нов кросоувър в Женева
Концептуалният кросоувър на Kia е наречен Soul и ще има три варианта на каросерията. На единствената засега официална снимка се вижда задната част на един от трите варианта на Soul - Burner, оцветен в черно. 

Според представител на Kia и трите варианта на Soul ще говорят много за дизайна на бъдещ модел на Kia и в същото време ще показват възможностите за индивидуализация на моделите на фирмата. В Kia уточняват, че серийният кросоувър ще бъде в изцяло нов пазарен сегмент и трябва да привлече нови клиенти на южнокорейската компания. 

В редица интернет издания вече има и „шпионски” снимки на новия кросоувър Soul, който преминава през тестове. Според предварителни информации този модел ще има бензинов двигател с обем 2.0 литра и автоматична скоростна кутия с пет степени.  
0 от 500