IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo модернизира 159

Alfa Romeo представи двете версии на модернизирания си модел 159 – седан и комби.

Alfa Romeo модернизира 159

Промените не са големи, по скоро козметични във външния вид и по-значителни при някои технически системи. Премиерата на модернизирания Alfa Romeo 159 ще бъде в Женева през март, съобщава Motor Authority. 

В сравнение със своя предшественик обновения 159 е с 45 кг. по-лек. Това е постигнато с използването на по-леки материали, главно в окачването, спирачните механизми и джантите. След модернизацията, Alfa Romeo може да бъде поръчан с нова версия на диференциала и с нов двигател с мощност 260 к.с. и с варианта с предно предаване. Досега тази комбинация беше възможна само при варианта 4х4. 

Модернизирания Alfa Romeo 159 ще се предлага с три бензинови двигатели с обем 1.8, 2.2 и 3.2 литра и мощност съответно 140, 185 и 260 к.с. С модела ще бъдат предлагани и два турбодизелови двигатели с обем 1.9 и 2.4 литра. Скоростната кутия може да бъде механична със шест степени, автоматична или роботизираната Selespeed. 

Интериорът вече има ново оформление и нови цветови гами. Джантите са с нов дизайн, като може да се избира между размер от 16 и 17 цола.  
0 от 500