IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolce Royce Phantom Coupe

От Rolce Royce плануват пускането на пазара на този модел, още от 2006 година, когато ни показаха 101EX Concept.

Rolce Royce Phantom Coupe

Почти година след като видяхме 101EX Concept се появи и кабриолет Phantom - Drophead Coupe. Сега пред нас е Rolce Royce Phantom Coupe. Ще го видим представен на живо в Женева, тази година.



Колата има много новости. Някои от тях са: алуминиево шаси, нови диодни габарити, по-големи фарове, както и огромната предна решетка, символ на компанията, е преработена. Най-интересното са вратите, чийто панти са в задната си част. Те се отварят наобратно, както задните врати при Phantom.

Rolce Royce Phantom Coupe е най-спортно ориентираният модел на компанията досега. Той има втвърдено окачване, както и по-дебели анти-ролбари, за да се намали огъването на купето. Кормилната уредба също е адаптирана, за по-голямо удоволствие от шофирането. Скоростната кутия има два режима на работа, които се регулират от специален бутон на волана.



Междуосието на Phantom Coupe е с 250мм по-късо от това на лимузината. Тежестта на колата се разпределя в отношение 49:51. Адаптиращо се въздушно окачване с подобрена система сервотроник, се грижат колата да е възможно най-добре позиционирана на пътя във всички възможни пътни условия.



За задвижването на супер-луксозното купе се грижи познатият ни от Phantom 6,7-литров, 12-цилиндров, V-образен бензинов двигател. Той постига 453 конски сили и 720 нютон метра въртящ момент. Ускорението е уникално, вземайки под внимание факта, че колата тежи 2,6 тона. 100 км/ч се достигат за 5,6 секунди. Максималната скорост е ограничена до 250 км/ч. Клиентите имат избор между три модела специално закалени, алуминиеви, 21-инчови джанти. Цена все още не е обявена.



Още снимки на Rolce Royce Phantom Coupe в нашата галерия.
0 от 500