IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat 500 Abarth ще дебютира в Женева

Fiat представи обновеният си спортен клон Abarth на изложението в Женева миналата година, където видяхме концепцията Grande Punto Abarth S2000.

Fiat 500 Abarth ще дебютира в Женева

Скоро след това се появи още една концепция – Punto Abarth SS (Super Sport), която беше показана на автомобилния салон във Франкфурт, също през миналата година. 

Сега пред нас е първата официална снимка на Fiat 500 Abarth. Новият „горещ” мъник ще има премиера през следващия месец в Женева, като това е първият от новите модели на спортното отделение на Fiat, който няма да бъде концепция, а ще се произвежда серийно. Също в Женева ще видим серийната версия и на по-големия Fiat Grande Punto Abarth. 

Новата линия Abarth при моделите на Fiat ще се отличава от стандартните версии със специални допълнения по каросерията, по-големи отвори за въздух в предната броня, странични спортни ленти, дифузьор в задната част, издути калници, нови лети джанти. Променено ще бъде окачването с по-стегната и спортна настройка, както и спирачната система. 

В интериора спортната тема ще бъде продължена с нови седалки, алуминиеви педали и детайли от кожа. Макар все още от Fiat да не са публикували данни за двигателя, очакваме това да бъде турбобензиновия агрегат T-Jet с максимална мощност около 150 к.с.
0 от 500