IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen разкри плановете си за догодина (ВИДЕО)

Нов Golf и обновен Passat са най-интересните премиери на марката

Volkswagen разкри плановете си за догодина (ВИДЕО)

Компанията Volkswagen разкри планове си за излизане на нови модели през 2020 г. Основна роля в тях играят осмото поколение на Golf, както и обновения Passat, но има и други любопитни автомобили.

Volkswagen разкри плановете си догодина (ВИДЕО)

Плановете на марката бяха представени на среща с доставчиците на оборудване и външни компоненти, което се е състояло във Волфсбург. Там е станало ясно, че новият Golf ще бъде представен през втората половина на 2019 г., като на присъстващите са показани и скици на модела.

Продажбите на следващата генерация на най-успешния автомобил в Европа ще стартират в края на годината. Преди това Volkswagen ще пусне на пазара най-компактния си кросоувър – T-Cross, след който ще излязат и два седана, но те са предназначени само за Китай. Това са версиите на ток Lavida и Bora, които ще бъдат последвани и от електрическо Polo.

Volkswagen разкри плановете си догодина (ВИДЕО)

Още две любопитни премиери готви германският производител – кабриолетът T-Roc, който ще излезе едновременно с новия Golf, както и първият модел от електрическата гама I.D. Неговата премиера също е планирана за края на годината.

А ако имате време и желание, във видеото можете да видите пълната презентация на плановете на Volkswagen за следващата година.



Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: volkswagen passat golf
0 от 500