IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще видим и Dacia Logan SUV

Имайки предвид успеха на Logan, Renault би искал да пусне в серийно производство още много варианти от този модел.

Ще видим и Dacia Logan SUV

Само след две години плановете са да се продават по един милион автомобили от модела Logan и неговите варианти. За всичко това ще помогне и появата на второто поколение на Dacia Logan. 

Най-интересни обаче са плановете второто поколение да има и версия Dacia Logan ІІ SUV с предаване на движението към четирите колела. Renault не иска да изостане от бързо навлизащите на пазара евтини SUV модели, изработвани от фирми като Suzuki и Hyundai и бърза да пусне там своя „боец на евтиния фронт” Logan. 

Още повече, че съюзът на Renault с Nissan може много да помогне в тази област, като се има предвид богатия опит на японската фирма в производството на SUV модели. Според първите неофициални информации новият SUV Logan ще бъде произвеждан на техническата база на Nissan X-Trail от първо поколение. Очаква се SUV Logan да бъде на пазара в Европа някъде през 2010 г. 

Освен „спай” снимките на бъдещия Logan, можете да видите и компютърен образ на този автомобил, за който се твърди, че е близък до оригинала. Ако този образ има нещо общо с бъдещия Logan SUV, то той ще прилича на Renault Sandero, който от края на миналата година се произвежда в Южна Америка. 

Новото поколение Dacia Logan ще видим още идната година, при това в три версии – седан, комби и хечбек, като производството освен в Румъния ще става и в Русия, Иран, а вероятно и в Мароко.
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Може и да си прав,все пак опита си е друго нещо.Говоря като страничен наблюдател,тъй като не съм карал и не знам.Просто не ми вдъхва респект.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Домнуле ( преди 16 години )
    Супер! Обяснима е резервираността към Дачия, но ВЕРВАЙТЕ МИ за парите си колцата ЛОГАН е повече от прилична, особено по-високите нива на оборудване.Навъртях няколко хил.км. с "Престиж" и имам забележки само от към сглобката / братска румънска/, а френската част е на отлично ниво. С радост бих си взел и 4х4 като излезе на пазара.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Абе не знам за вас,ама на мене ми е трудно все още да ги възприема тия румънски простотии,ако ще да са целите в чужди технологии...
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    ...и ако цената му е под 30 000 лв. ще е 1 по продажби!!!