IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор остана без книжка 49 минути след нейното получаване

Германецът превишил скоростта с 45 км/ч в населено място

Шофьор остана без книжка 49 минути след нейното получаване

„Някои неща са вечни, други продължават по-малко от час” – това е коментар на германски полицаи, които попаднаха в доста любопитна ситуация. Те взеха книжката на млад шофьор, само 49 минути след нейното официално получаване.

Шофьор остана без книжа 49 минути след нейното получаване

Случката е от германския град Хемер, където 18-годишен младеж успешно завършва шофьорски курс и взима свидетелство за правоуправление. Момчета решава да се позабавлява с приятели и сяда зад волана, като започва да обикаля града. И съответно влиза в полезрението на служителите на реда и по-точно на техния радар, съобщава BBC.

Оказва се, че младият шофьор преминава с 95 км/ч в район, в който разрешената скорост е 50 км/ч. Полицаите смятат, че той просто се е опитал да се направи на интересен пред приятелите си, но това не му е помогнало да избегне сериозно наказание. Младежът остава без книжка за месец и ще плати 200 евро глоба. Освен това статутът му на „начинаещ шофьор” е увеличен от 2 на 4 години.

0 от 500