IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-странните автомобили на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Битката по завоите върви с всякакви возила

Най-странните автомобили на

Северната дъга на „Нюрбургринг” е най-известното, а и най-трудното трасе за трак дни, което означава, че хиляди автомобилисти се пробват всяка година, за да справят с 20-те километра в планината Айфел и неизброимите завои, които на практика нямат научаване.

Най-странните автомобили на

А техните обиколки раждат легендарни видео клипове, защото в крайна сметка, на Северната дъга не се изпробват само суперспортни прототипи, както и не всеки ден се подобряват рекорди. В огромната част от времето, когато пистата е отворена, там карат обикновено хора, които искат да покажат както какво могат те, така и способностите на своите автомобили.

Тези автомобили понякога са повече от странни – от Dodge Ram през Land Rover Defender, Dodge Charger, дегизиран като полицейска кола, лимузина Lincoln, разнообразни комбита и дори бусове от класа на VW Transporter. Както знаете, другата най-популярна видео селекция е тази от най-зрелищните катастрофи на „Нюрбургринг”. Тази година в това отношение ще се окаже доста силна.

Но първо да видим най-странните коли на трасето в планината Айфел.
 

0 от 500