fallback

Най-скъпият и най-луксозен SUV стъпи в България

Rolls-Royce Cullinan вече ще може да се обслужва в София

Най-скъпият и най-луксозен сериен SUV на планета - Rolls-Royce Cullinan, официално беше представен в София. Всъдеходът вече ще може да се обслужва от „М Кар София“, която получи статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили. Българската компания ще извършва всички ремонтни и сервизни дейности на автомобилите от марката Rolls-Royce. В основата на Rolls-Royce Cullinan е модулната платформа от алуминий, която е използвана и при последното поколение на Phantom. Всъдеходът е оборудван с 6,75-литров V12 с мощност 571 к.с. и 900 Нм, който се съчетава с 8-степенен автомат. Всъдеходът е получил и специално разработена за него система за задвижване на четирите колела.Сред особеностите на първия кросоувър на Rolls-Royce са въртящите се кресла, масичката в салона, както и отварящите се една срещу друга врати. Освен това Cullinan е оборудван със специален всъдеходен режим на управляващата електроника. Цената на всичко това е доста сериозна - 350 000 евро.Оторизираният сервиз на Rolls-Royce Motor Cars в  София – “М Кар София“ е разположен на бул. „Черни връх” №53. Най-близките дилърства на Rolls-Royce Motor Cars, който предлагат продажбени и следпродажбени услуги, се намират в Мюнхен и Истанбул.Снимки: Automedia.bg

Тагове: rolls-royce
fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 5 години )
    Мноооого впечатляващ нужник!
  • #14
    Допълвам заглавието ( преди 5 години )
    ... и най-грозния.
  • #13
    Mt95 ( преди 5 години )
    Колко болни можеха да спасят с тия пари за направата на тази снобска играчка...
  • #12
    Русия ( преди 5 години )
    Отстрани е като Ескалейд, дори и джаните са сходни.Не е с характеристики на конглокентите. Отвътре е добре.
  • #11
    Анонимен ( преди 5 години )
    Момчета,никой не ви кара да го купувате,грозен или скъп,това е РОЛС РОЙС,той трябва да е скъп,консервативен и ръбат.Не може и не бива да прилича на тойота.Важното е да се разпознава от километър,че е аристократ.
  • #10
    Анонимен ( преди 5 години )
    Много грозно. Изобщо не знам кой си купил това недоразумение и то на такава безумна цена.Cayenne или Audi Q8 са много добри варианти. Има съвременен модерен дизайн и добри пропорции.А това прилича на тухла.
  • #9
    Анонимен ( преди 5 години )
    Все едно са започнали да продват миди сен жак в сомалия
  • #8
    Идеален за бурканите ( преди 5 години )
    Миню,Гинка,Ветко и останалата аграрна част от населението го очакваха с нетърпение.
  • #7
    До долния ( преди 5 години )
    ... и разбира се двустайна панелка в Люлин, пред имение в Швейцария да речем!
  • #6
    456 ( преди 5 години )
    На кого ли са дошли да го показват ???
fallback
Последни