fallback

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

Крис Харис се вряза в камион по време на снимки в Уелс

Водещият на автомобилното тв шоу Top Gear Крис Харис претърпя катастрофа. С личното си Porsche 911 GT3 Touring той се удари в камион, който обръщал в центъра на сляп завой. За щастие в резултата на инцидента в Уелс, където Харис трябваше да участва в снимки, не пострада никой.Източник, запознат с подробностите около инцидента, съобщи пред британските медии, че камионът се опитвал да обърне, когато колата на водещия се забив в него между предните и задните му колела. Повиканите на мястото полицаи установили, че Харис не е надвишил скоростта и са написали фиш на шофьора на камиона.През февруари, по време на заснемането на един от епизодите на Top Gear, се подпали предсерияната версия на купето Alpine A110. В колата бяха Крис Харис и Еди Джордан бяха в колата. Инцидентът се случи на седемнадесетия специален етап на рали Монте Карло, а водещите не знаеха, че колата гори. Снимачният екип ги предупреди, че от долната част на колата излизат прамъци и двамата успяха благополучно да излязат от нея. 

Тагове: top gear porsche
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    абе кой ви пише статиите ....то няма изречение без грешка..." се подпали предсерияната версия на купето Alpine A110.""В колата бяха Крис Харис и Еди Джордан бяха в колата.""долната част на колата излизат прамъци"тези са само е последните 5 реда....EVALA VI PRAVIM NA BYLGARSKIQ EZIK!!!
  • #5
    Анонимъс ( преди 5 години )
    Който не знае кой е Крис Харис, да си затваря плювалника!
  • #4
    Айдън ( преди 5 години )
    Шофьорът на камиона от каква националност е?
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вижда се колко може
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    И как са съсипали предаването ? Като махнаха 3 комедианта на преклонна възраст и ги замениха с пилот който може да кара ?
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Съсипаха хубавото предаване тия бездарници
fallback
Последни