IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11-годишен бяга от полицията с джипа на майка си

Това е третият подобен случай с хлапака от Кливлънд

11-годишен бяга от полицията с джипа на майка си

Забрана за игра на „Плейстейшън” накара 11-годишно момче от Охайо да отмъкне колата на майката си. Последвало преследване с полицията, а вероятно ще последва и съдебно дело. На всичко отгоре, малолетният крадец се оказал и рецидивист, съобщава News5.

11-годишен бяга от полицията с джипа на майка си

Всичко започнало, след като полицейски патрул в Кливлънд забелязал Dodge Durango, който на няколко пъти сериозно нарушил правилника за движение. Шофьорът отказал да спре и дал газ, като скоростта му превишила 70 мили (над 110 км/ч). Докато траело преследването, в полицията се обадили родителите на хлапака, които заявили, че колата е тяхна, а зад волана е 11-годишният им син.

За да не рискуват живота на детето, полицаите прекратили преследването. Момчето не успяло да се скрие, тъй като загубили контрол върху управлението и се ударило в камион на пътя. Хлапето било откарано в болница с леки наранявания. То разказало на полицаите, че дори не е разбрало, че го гонят.

Като причина за бягството си, момчето посочило конфликта с майка му, която му прибрала играта. Родителите на детето ще бъдат подведени под отговорност, а е възможно и самото то да получи наказание. Причината е, че това е третият подобен случай с него. През 2017 г. хлапакът на два пъти е отмъквал колата на родителите си, като единият случай отново е завършил с полицейско преследване.

Снимка: PlayStation

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    1. Пише каква конзола е ползвал, а не коя игра му е забранено да играе.2. По-добре да си играе човек на NFS или подобни, а не да се прави на състезател в града.3. Като липсва възпитание и раждат деца случайно или за бройката, това е резултата.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Такива игри водят до бунтарски характер на пътя-да фучат и да се доказват какви са състезатели... В пъти по-добре и ползотворно е гран туризмо. А иначе явно пердаха и респекта към родителите са му малко на това момче.
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Какво общо има Need For Speed със случая?
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 5 години )