IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жена прекара 6 дни в пустинята след катастрофа

Автомобилът на 53-годишната американка излетял от пътя и увиснал на дърво

Жена прекара 6 дни в пустинята след катастрофа

Представете си следната ситуация – карате през пустинята, но излитате от завой, а автомобилът ви буквално каца върху дърво в дере край пътя. Вие висите във въздуха и не можете да излезете. Нямате храната и вода, както и обхват на телефона, а от пътя колата не се вижда.

Жена прекара 6 дни в пустинята след катастрофа

Общо-взето, всичко това звучи като сценарий на филм, но всъщност е реална история, която се е случила на 53-годишна жителка та щата Аризона. Тя пътувала в пустинята на север от Финикс, когато излетяла от пътя. И била открита едва 6 дни след инцидента.

Любопитното е, че жената е спасена, благодарение на бригада за поддръжка на пътищата в Аризона, която поправя оградата на местно ранчо. Именно работниците откриват дупка в ограда край шосето и подават сигнал в полицията, която изпраща патрул на мястото.

Полицаят Хюгъл Калеб, заедно с работниците Зак Моралес и Джош Милър, откриват автомобила, но той е празен. Те тръгват по следите и около 1,5 км намират и жената в руслото на пресъхнала река. Тя е с травми от катастрофата, а също така е и силно обезводнена, което кара спасителите да повикат хеликоптер.

Пред спасителите си жената разказва, че е прекарала 5 дни в автомобила си върху дървото, тъй като не е успяла да се измъкне. В крайна сметка шофьорката е излязла от колата и е тръгнала да търси помощ, но е припаднала по пътя. В момента тя е в болница, откъдето съобщиха, че ще се възстанови напълно.

Снимка: Arizona Police Department

 

0 от 500