IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концепция за нова версия на Maserati Quattroporte

Пред нас е нова версия на седана Maserati Quattroporte.

Концепция за нова версия на Maserati Quattroporte

Засега това е само макет разработен в мащаб 1:4, който е наречен Maserati ‘Cinqueporte’. Концепцията е създадена от StudioM и StudioTorino, като е изработена по поръчка на арабски клиент, който преди време закупи уникални Ferrari в комби вариант за използване в пустинята. 


Моделът е с бяла оцветка с черни елементи по вратите, средната колонка и огледалата. Предната броня е преработена, като отворите за въздух са доста по-големи заради условията в пустинята. 

Техническата част на автомобила ще остане без промени в сравнение с базисния Quattroporte. В интериора правят впечатление сгъваемите задни седалки. 


Според изданието Italiaspeed все още не е взето решение за официално производство на концепцията, но е сигурно, че поне един уникален автомобил от този модел ще бъде произведен и продаден на споменатия арабски клиент. Нито StudioM, нитоStudioTorino не са дали информация за цената на този модел или затова кога той може да бъде произведен. 


Според прогнози на експерти цената ще бъде в рамките на около 350 000 евро, а реална версия на концепцията можем да видим до месеци.
0 от 500