IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia готви нов модел, вероятно заместник на Cerato

Kia Cerato (в Америка Spectra) в Европа не дочака големи успехи.

Kia готви нов модел, вероятно заместник на Cerato


Появата на Kia Cee'd обаче беше преломен момент в предлагането на корейските автомобили на Стария континент. Този модел се вписа чудесно към обичаните в Европа автомобили тип хечбек от ниска средна класа. 

Сега корейците гледат към модел, който да постигне подобен успех и да предлага по-голям багажник, повече комфорт, а значи и различна каросерия. Много често в тази категория се включват автомобили създадени на базата на хечбек, които се произвеждат като лифтбек или седан. 

Най-вероятно това ще бъде и поведението на
Kia, където на базата на успешния Kia Cee'd ще създадат нов модел на марката, най-вероятно с каросерия седан или liftback

За това говорят и тези неофициални снимки на тестван нов модел на Kia, който е засечен тази седмица в северна Европа. Снимките показват, че най-вероятно става дума за заместникът на Cerato. Силуетът на каросерията е по-спортен, вероятно седан или liftback. Разстоянието между осите е по-голямо и платформата може да е познатата от Hyundai i30 комби CW. 

Има информации, че този модел на
Kia ще бъде показан първо извън Европа, а тук ще го видим през 2009 г.

 

0 от 500