IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фенове на Top Gear искат спиране на шоуто

Крикет легенда и водещ на риалити ядосаха зрителите

Фенове на Top Gear искат спиране на шоуто

Новите водещи на автомобилното тв предаване на ВВС Top Gear провокира сериозна група фенове на шоуто да поискат то да бъде свалено от ефир. Крайната мярка идва преди началото на сезон 27 на Top Gear и след напускането на холивудската звезда Мат ле Блан.

Фенове на Top Gear искат спиране на шоуто

Сега като водещ остава Крис Харис, който натрупа слава и признание сред автомобилните фенове доста преди да започне работа в шоуто с ревютата си на коли и уменията си зад волана. Но новите му колеги Пади Макгинес и Фреди Флинтоф не успяха да спечелят на своя страна феновете.

Единият е легенда на крикета, а другият става известен с това, че беше водещ на риалити предаването Take Me Out. Според британските таблоиди двамата нови водещи имат договори за 2 години, а всеки един от тях ще печели по 500 000 лири на сезон.

ВВС продължава опитите да държи Top Gear над повърхността, въпреки поредицата грешки, които бяха допуснати след раздялата с Джеръми Кларксън и компания. Може би най-голямата се оказа наемането на радиоводещият Крис Евънс, който засега е рекордьор по негативна реакция от страна на феновете на предаването.

Тагове: top gear
0 от 500
  • #3
    47 rate up comment 2 rate down comment
    TG ( преди 5 години )
    Top Gear е нищо без Джеза и компания, те са уникални по своему и беше ясно, че без тях предаването няма да има същата визия. Аз не съм гледал нито една серия на Top Gear след напускането им, не ми се гледат жалки опити за имитация. Гледам си The Grand Tour. Айде скоро новия сезон!
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    stiga ( преди 5 години )
    да бяха направили водещи The Stig и Фред Флинстоун... изсмях са!
  • #1
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Лека полека си потъва това предаване.Сега да им ядат салама на Джеза и компания тия от ББС.