IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Subaru мислят за трета версия на WRX

Subaru Impreza WRX e един от моделите любимци на спортните фенове.

В Subaru мислят за трета версия на WRX

Комбинацията от динамични качества донесли редица титли и победи в световни ралита и относително невисока цена, бързо му извоюваха култов статут сред любителите на високи скорости и спортно поведение на пътя. 

Днес има два варианта на Subaru WRX, стандартния модел и този с високи динамични качества WRX STI. Сега разбираме, че към тях в скоро време може да се присъедини и трети, позициониран между тях. 

Новата версия STI е с по-висока цена от тази, която имаше предишната версия. Така разликата между цената на стандартната версия WRX и тази на STI стана доста голяма. Това е накарало специалистите от Subaru да се замислят за междинна като цена и качества версия. 

“Има потенциал да го направим и да запълним тази ценова ниша. Ще работим в тази посока, но няма да се случи още през тази година”, заявява един от шефовете на Subaru пред австралийското списание Drive. Според неговите думи, новият междинен модел на WRX може да се появи през следващата 2009 г. 

През годините са се появявали редица специални серии от WRX, като най-популярни от тях са били моделите обозначавани като ‘Club Spec’, а също и станалият легендарен модел 22B. Това са специални издания на WRX, оборудвани с допълнителни екстри и пускани в къси серии. Вероятно и сега в Subaru са замислили специална серия от новото поколение WRX.
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    TopGear ( преди 16 години )
    Къде е наистина "онази" impreza ? Няма е вече.А това, това си е просто някакъв семеен хечбек. Престъпници , да затрият марката символ на рали автомобилизма.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Monte Carlo ( преди 16 години )
    *** една легенда и я превърнаха в комерсиален хечбек!Това е престъпно!Къде е харизмата и агресията на бързия японец?Това вече не е този супер спортен и агресивен вид спортна безкомпромисна машина култ за много рейсъри по света.ЖАЛКО!