IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia официално показа снимки на новата Delta

Днес Lancia показа първите официални снимки на възродената Delta.

Lancia официално показа снимки на новата Delta

Наследникът на легендарния хечбек ще направи своя дебют на автомобилния салон в Женева. Както е известно хечбекът с пет врати ще бъде произвеждан на платформата на Fiat Bravo. 


Дизайнът обаче, определено е уникален и много различен от този на Fiat или който и да е друг автомобил. Интериорът и оборудването поставят колата в по-горен ценови сегмент на пазара. 


В интериора на автомобила ще видим много детайли от алуминий, както и панорамен прозрачен покрив. Аудиосистемата ще бъде висококачествена Bose, като новата Delta ще бъде оборудвана и с мултимедийната система на Fiat Group, Blue&Me. 

Наборът от двигатели за Lancia Delta ще включва няколко малки, но ефективни и в същото време мощни турбодизелови и турбобензинови агрегати, чиято мощност ще варира от 120 до 200 к.с. Скоростните кутии ще бъдат две – механична със шест степени и автоматична. 


Производителите заявяват, че всички версии на новата Lancia Delta ще отговарят на нормата за вредни емисии Euro 5, която ще влезе в сила от края на десетилетието. 

Снимките с по-висока резолюция може да видите в галерията
0 от 500