IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

PPI представиха още една разработка на Q7

Tестостеронната разработка на тунинг компанията, се казва Ice.

PPI представиха още една разработка на Q7

PPI Automotive Design се специализират в доработката на Audi. Въпреки, че имат подобрени модели на базата на R8, първото TT и дори A8, техния фаворит си остава Q7. След PS Q7, сега ни представят още „по-напомпаното“ PPI Ice.



Да започнем с видимото – доработките на външния вид и аеродинамиката. Ice има цялостна нова премяна. Бодикита се състой от нова задна броня с интегриран дифузьор, нови прагове, които са в комплект с раздути арки калниците. Това прави, и без това големия SUV, още 110мм по-широк. Не сме свършили – трябва да споменем още и за олекотения преден капак от карбон, новия заден спойлер и по-голямата предна броня с допълнителен въздуховод за двигателя.



Подобрения се предлагат за всички двигатели. Нова изпускателна система, спортен въздушен филтър и оптимизирано управление на двигателя се грижат за минимум 47 конски сили допълнително. При бензиновият V8 с 4,2 литра, мощността може да достигне дори до 600 коня. В тази версия PPI Ice достига 100 км/ч за 5,9 секунди, максималната скорост е 295 км/ч.



Спирачките също са получили нова версия – те вече са с 405мм дискове и 6-бутални апарати отпред и 380мм, с четири бутала отзад. Тежичкият Q7 има и специални високо-скоростни гуми от Michelin. Те са в размер 295/30 ZR 22 и са разработени ексклузивно за екстремни SUV модели като PPI Ice.
0 от 500