IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Седанът на Suzuki SX4 пристига и в Европа

На пазара в САЩ моделът на Suzuki SX4 се продава в два варианта – познатия и в Европа кросоувър/хечбек и седан.

Седанът на Suzuki SX4 пристига и в Европа

През тази година седанът на Suzuki SX4 ще се появи и на пазарите в Европа. Естествено най-голямото негово предимство пред познатия хечбек е обемния багажник, който ще придаде повече практичност на автомобила. 

Версията седан на Suzuki SX4 видяхме за първи път през миналата година на автомобилния салон в Женева. Предницата на колата е близка до дизайна на хечбека с пет врати. Каросерията с четири врати обаче е по-дълга с цели 390 мм и общата дължина на автомобила достига 4490 мм. Благодарение на това багажникът предлага обем от 510 литра, което е с 240 литра повече от багажника на хечбека. 

Седанът Suzuki SX4 се предлага с четирицилиндров двигател с обем 1.6 литра и максимална мощност 107 к.с. (79 kW) при 5600 об/мин. Максималният въртящ момент е 145 Nm при 4000 об/мин. С този двигател седанът достига максимална скорост от 180 км/час и ускорява от място до 100 км/час за 10.8 секунди. 


0 от 500