IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я новата лимузина на Доналд Тръмп (ВИДЕО)

„Звярът” на Cadillac е разработен на базата на тежък пикап

Ето я новата лимузина на Доналд Тръмп (ВИДЕО)

Новата лимузина на президента на САЩ – Доналд Тръмп, се появи за първия път пред публика по време на посещението му  Ню Йорк. Машината, която е известна като The Beast (Звярът), беше заснета на централната площадка за хеликоптери в Манхатън.

Ето я новата лимузина на Доналд Тръмп (ВИДЕО)

Още през пролетта се твърдеше, че Тайните служби, охраняващи президента, са получили лимузината, която е производство на Cadillac и проверяват нейНите качества. Тогава бившият шеф на американската марка – Йохан де Нийсен, заяви пред Fox News, че компанията му е изпълнила всички изисквания.

Самият The Beast е построен на платформата на тежък пикап, като пътниците се намират в бронирана капсула. Тя е оборудвана с противопожарна система и защита от атака с химическо и биологическо оръжие.

Автомобилът има система за нощно виждане, специално окачване, усилени с кевлар гуми, система за защита, пускаща електрически заряд към дръжките на вратите, а същотака и оръдия, изстрелващия димни снаряди и др.



Снимка и видео: YouTube

Тагове: the beast
0 от 500