IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Катастрофа в Москва: пострадаха коли за 1,3 милиона евро (ВИДЕО)

Всичко тръгнало от непреценен ляв завой

Катастрофа в Москва: пострадаха коли за 1,3 милиона евро (ВИДЕО)

Зрелищна катастрофа в центъра на Москва извади от строя шест скъпи автомобила, а общата им цена е почти 1,3 милиона евро, като за щастие няма пострадали.

Катастрофа в Москва: пострадаха коли за 1,3 милиона евро (ВИДЕО)

Инцидентът е станал на улица „Нови Арбат”, където шофьор с Audi A6 решил да направи ляв завой, но не видял идващото срещу него Lamborghini. След удара между тях италианският спортен автомобил се засилва към паркираните наблизо други коли и се удря в едно Porsche, Infiniti, Bentley и Mercedes G-класа.

Ударът в паркираните коли е бил толкова силен, че от разлетелите се части са пострадали още автомобили, спрени наоколо, включително и един Maybach. Шофьорът на Audi-то признал вината си, допълват руските медии, като уточняват, че катастрофата е станала в неделя вечерта, като за късмет по близките тротоари не е имало много пешеходци.

По-рано този в месец в Москва стана още една такава тежка катастрофа, която обаче взе човешки жертви. На 10 септември камион се заби в пет леки коли, автобус и друг камион. Заради инцидента движението там беше напълно спряно защото пострадалите коли заеха и трите платна на булеварда „Варшавско шосе”, а в катастрофата загина един човек, други петима бяха ранени.
 

Тагове: bentley audi lamborghini
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Алексей ( преди 5 години )
    Интересно ламбото с колко над разрешената скорост се е носило по градския булевард, за да помели толкова коли. И все пак защо само най-скъпарските коли, които сигурно и в Монако супер богаташите не притежават са участвали в държава, където масово средния човек, не може да си позволи стандарта на средния унгарец, поляк или чех.
  • #2
    20 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Анонимка, то и в родината има бугатита и поршета, ама колко е минамалната работна заплата? Винаги като казвате "РАССИЯ" със сълза в оченцето имате впредвид Москва и Санкт Петербур, а многого добре знаете, че останалата част от Русия е 1:1 с Горно Кокаляне. Погали си сега татуса на мечка и лъв - "вечната дружба" другарю..
  • #1
    18 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тц, тц, тц ама как така ве евролиберасти, *** и третополови? Как може в ,бедна държава, като Русия да катастрофират толкова скъпи коли? Ама нали санкции, криза, туй-онуй, чакаме руснаците да фалират, а те си живеят живота и хич не им дреме. Толкова са зле, че много по-голяма част от тях отиват на почивка в чужбина, а ние даже на родното море не може мда отидем. Кипър са го изкупили, Гърция тоже. В Испания, Италия, Швейцария, Германия и т.н. места повечето скъпи имоти от кой са купени? А?!