fallback

Audi представи електрическия си кросоувър

Продажбите на e-tron в Европа стартират до края на година

Тагове: suv audi e-tron
fallback
  • #20
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това трикрако столче ли е, подиум ли е, дето му викат престол е по-малък от Модел Х инс по-малка батерия, а има по-голям разход.Как е възможна тази пародия на инженерната мисъл?
  • #19
    Край ( преди 5 години )
    Японците и китайците залагат на разума и правят само ГРАДСКИ ел. коли. Съвременните технологии не позволяват пълноценен СУВ или лимузина за дълги пътувания с ел. двигател.А иначе рисунки могат да се правят всякъкви.
  • #18
    2cv ( преди 5 години )
    Ехо феновете на немското ел.автомобилостроене -много се въодушевихте....Още една ел. кола не е продала ни Мерцедес ни Ауди.Не съм чул точно японците да са се притеснили особено от немските технологии.А Тесла ще има да си я гоните доста години...Дерзайте.
  • #17
    Bul_gar ( преди 5 години )
    Нали не искахте теливизори за табло като на Тесла, а сега какво стана таблото на аудито копие на Тесла.Тия бързаха да купят всеки модел на Тесла веднага като излезе и копирането ясно се вижда.Бордовото АС зарядно му е 9,6kw а на Тесла 14kwБатерията 95квтч тежала 700кг, а на Тесла 100квтч е 600кгИ в крайна сметка се оказва че аудите използва повече енергия на 100км от Модел Х
  • #16
    Анонимен ( преди 5 години )
    електрически сапунерки имат и WV отдавна e-Up, e-Golf(който също е много продаван ), тук става въпроса за голям функционален семмен автомобил тип СУВ., смясто за 5 човека и много багаж. Аз за такъв японски не знам.
  • #15
    Леберкез ( преди 5 години )
    Да питаш къде са японските електромобили при положение че най-продавания електромобил е японки е признак да сериозна тъпота. Къде обаче щяха да са електромобилите сега ако през 91-ва Сони не бяха комерсиализирали литоево-йонните клетки? Това е далеч по-интересния въпрос.
  • #14
    Анонимен ( преди 5 години )
    За тия дето питат за електрическите немски автомобили, понеже и мерцедес си представиха тяхния преди 10 дни. Аз сега да попитам къде са електрическите японски автомобили? Тая статия и другата с Мерцедес си ги сложете в бисквитки. От тук насетне всичко електрическо ще се сравнява с тези автомобили.
  • #13
    Анонимен ( преди 5 години )
    (Данните за Тесла според WLTP ли са?)Не както съм писал според ЕРА а той дава около 10% по-малко от WLTP например Нисан Лийф според ЕРА има 243км пробег а според WLTP е 270км
  • #12
    Анонимен ( преди 5 години )
    И батерията е 700кг
  • #11
    WLTP ( преди 5 години )
    За сега Ауди са първите, които оповестяват пробега си според новия WLTP стандарт.EQC на Мерцедес е с доста по-малък пробег.Данните за Тесла според WLTP ли са?
fallback
Последни