fallback

SL65 Black на лов за Porsche GT2

Вижте „спай“ снимки на убер* произведението на Mercedes Benz.

Ексклузивното купе SL този път се е прицелило в Porsche 911 GT2 и Lamborghini Murcielago. Детайлите са отдавна известни, въпреки че чак сега имаме снимки. Да говорим в цифри – 3,9 секунди са нужни на Black Series SL за да ускори до 100 км/ч. Никакви електронни ограничители на максималната скорост – над 330 км/ч. Очаква се новата супер кола на Mercedes Benz да се появи между шест и девет месеца след края на производството на McLaren SLR, т.е. есента на 2008. Разработката е в сътрудничество с немската компания HWA, която преработва автомобилите на Mercedes за DTM (немския туринг шампионат). Те са ни познати, също така, от супер-ексклузивното CLK GTR. Те са превърнали луксозното купе SL, получило наскоро фейслифт, в брутална машина, целеща се право в горните редици на супер-колите.Black Series SL е загубил солидните 260 килограма в сравнение с SL65, отчасти благодарение на карбоновите си странични панели. Лесно ще го разпознаете – допълнителни аеродинамични елементи, служещи за охлаждане на двигателя и спирачките и голямо активно крило с променящ се ъгъл. Двигателят е взет от McLaren SLR. Той е V-образен,8-цилиндров звяр с компресор. На разположение са 670 конски сили и 1000 Nm въртящ момент... достатъчно за малък ТЕЦ.Всичко това може да бъде ваше „само“ за 260 хиляди Евро. Побързайте! Има само 400 броики.* убер (über) - от немски език над, свръх и т.н.
Тагове:
fallback
  • #8
    Стефан ( преди 16 години )
    Абе стига сте говорили глупости!! Моделите на Mercedes засенчвали Lamborghini и Porsche!! Мerceden винаги е била по-луксозна кола и даже SLR-а не се оказа толкова добър!! Който иска истинска тръпка си взима Lambo, който иска нещо с повече лукс, но все пак по-спортно от Mercedes си взима Porsche!! Mercedes идва накрая като по-изпомпана луксозна кола!!
  • #7
    Станчо ( преди 16 години )
    evdokii, момче, присмял се хърбел на щърбел. Май ти си по-неграмотният. "Юбер" също не се казва на немски, но няма да ти обяснявам, ти си разбирач. Англичаните са взели ueber като чуждица и казват "убер". Сигурно и тук е станало така.
  • #6
    evdokii ( преди 16 години )
    хахахах смешници, няма дума на немски "uber".има "?ber" и тя се чете "ЮБЕР".неграмотни журналисти
  • #5
    Венци ( преди 16 години )
    Бих избрал мерцедеса пред поршето или ламбургинито само защото дори и спортните им модели имат прилична возия ;)
  • #4
    mitko ( преди 16 години )
    .... spored men po dobre edin Nissan GT-R Skylline ;] moga da im *** na merdjamite !
  • #3
    JULIO ( преди 16 години )
    Каквото и да изкарват от Porsche,Ferrari,Lamborghini и т.н. от Mercedes винаги следва нещо,което ги засенчва.За доработките на Brabus мисля,че коментара е излишен.
  • #2
    Vladimir ( преди 16 години )
    Те са написали хората бе-uber е свръх на немски пич
  • #1
    Gogo ( преди 16 години )
    Каква е тази дума "УБЕР" може сте имали в предвид СУПЕР, момчета, оправяйте го бързо :)))
fallback
Последни