IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW Серия-1 с нов заводски тюнинг

BMW подготвя програма за заводски тюнинг на целия моделен ред на BMW 1-Series, който ще донесе сериозни промени включително и на каросерията, съобщава Motor Authority.

BMW Серия-1 с нов заводски тюнинг

Тюнинговият пакет ще се нарича BMW Performance и ще прилича на извършената заводска доработка на BMW 3-Series и Z4, осъществени през миналата година. 


Купувачите на BMW Серия-1 ще могат да закупят каросерия с нов интериор, включително нов волан с допълнителни информационни функции. Самото купе ще има по-аеродинамична форма, с допълнения изработени от карбон. 

Променена ще бъде спирачната система, която ще бъде с по-големи спирачни дискове. Окачването също ще бъде модернизирано, ще се появят и нови джанти. Наред с това скоростната кутия на тюнинговата Серия-1 ще бъде с по-къс ход на лоста за превключване на скоростите. 

Спортно настроена ще бъде и изпускателната система. Най-вероятно новата тюнингова версия на BMW Серия-1 ще видим на автомобилния салон в Женева през март.
0 от 500