IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли някой да спре Себастиан Льоб?

След края на етап 6 от рали Монте Карло, Себастиан Льоб води класирането при пилотите.

Може ли някой да спре Себастиан Льоб?

Единственият пилот, който засега има шанс да спре настъплението на Льоб към четвърта поредна победа в рали Монте Карло, е съотборникът му Даниел Сордо. Към момента той се намира на 34.3 секунди след световния шампион. От тима на Citroen са безкомпромисни, след като от началото на ралито са начело на класацията, като Льоб има четири етапни победи, а колегата му две.



Снимка: WRC.com

Трети в генералното класиране е финландецът Мико Хирвонен, който кара Ford Focus за отбора на BP Ford Abu Dhabi. Неговото време е с 1:14.8 мин. по-бавно от това на водача. Петицата допълват Крис Аткинсън със Subaru Impreza и време от + 2:14.6 и Франсоа Дювал, пак Ford Focus, но от отбора на Stobart с + 2:18.0 мин.



Снимка: WRC.com

Дебют на ралито правят и новите гуми на Pirelli. След първите няколко етапа, почти всички пилоти се изказаха ласкаво за новите Pzero. Спортният директор на Ford заяви, че гумите са надминали неговите очаквания и колите определено се движат по-бързо от миналата година.
0 от 500