IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford готви новото поколение на Ка

Нова серия от снимки на бъдещето поколение на Ford Ka показват автомобила по време на тестове.

Ford готви новото поколение на Ка
За разлика от това, което бяхме виждали досега, новите снимки показват повече, макар автомобилът отново да е с тежка маскировка. Знаем, че новият Ford Ka има доста общо с малкия Fiat 500, но това определено не важи за дизайна. 

Голямата част от каросерията на автомобила е кабината за пътници. Предницата е изключително къса и скосена. Задната част на автомобила носи белезите на първото поколение Ка. Макар да споделя доста части и детайли с Fiat 500, стилистиката на новото поколение на Ford Ka напомня по-скоро на тази от Mazdа2. 


Поне това личи досега от достъпните неофициални снимки. За сметка на това двигателите ще бъдат същите, които днес познаваме от Fiat 500. Готвят се и „горещи” версии на Ка. Те ще бъдат с двигателите, които Abarth вече подготвя за Fiat 500. Ясно е, че след появата на базисния модел, ще можем да очакваме и Ford Ka ST и Ford Ka RS. 


Производството на базисната версия на новото поколение Ford Ka ще става в завода на Fiat в Полша, там където се произвежда и Fiat 500.
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    DETELIN KIRCHEV - PR ( преди 16 години )
    казваме ФОРД и замълчаваме за милиони години ! най-чупещата се марка а за КА ... само за 1 година и изгнива , започва се от ламарината около капачката за бензина , праговете , калниците и това САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ! ноооооооо , както е казал народа ДОГАТО ИМА *** ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ ;-)
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    aaa ( преди 16 години )
    поредната евтина и неугледна кола с"новаторски" дизаин и качество на техника клонящо към нула...
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Focus ( преди 16 години )
    Просто старото Ка се задържа много дълго . А относно приликите с Фиат 500, май ще са само в минус. Италинска ходова част и мотор с посредствен дизайн на Форд.... :((((
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан ( преди 16 години )
    Личи си, че няма да изневери на традицията и новото Ka ще е отново грозното пате! Поне моторите ще са хубави! :)