IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор оцеля при катастрофа със 170 км/ч (ВИДЕО)

Аржентинец извади страхотен късмет, след като излетя от естакада

Шофьор оцеля при катастрофа със 170 км/ч (ВИДЕО)

Автомобилните производители и независимите експерти не провеждат краш-тестове при скорост от 170 км/ч, тъй като е напълно безмислено – в такива случаи шофьорът и неговият спътник ще загинат от натоварването на организма, без значение колко са въздушните възгавници в колата. Млад аржентинец обаче извади огромен късмет и оцеля при катастрофа с такава скорост.

Шофьор оцеля при катастрофа със 170 км/ч (ВИДЕО)

Инцидентът се случил на 27 юни на магистрала в южноамериканската страна, става ясно от видео, публикувано във вестник Todo Noticias. На него се вижда как движещ се с много висока скорост Volkswagen Voyage не успява да вземе завой на естакада, пробива оградата и пада на по-долното нива на аутобана.



Колкото и невероятно да звучи, 19-годишният младеж зад волана остава жив, въпреки получените много наранявания. Неговият автомобил обаче е напълно унищожен, след като пада на долното платно (за късмет там няма друга кола).

Полицаите установяват, че шофьорът явно е любител на екстремните преживявания, тъй като има 6 глоби да превишение на скоростта през последната година. Разшерена скорост в този участък от пътя е 70 км/ч.

Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 5 години )
    Имах един приятел, дето загина на 22 години с Москвича си. Само той, щото изхвърча на асфалта. Останалите четирима в колата само с уплаха и леки ожулвания. Преди това се въртя с Вартбурга на баща си през таван. Без нищо да му се случи. Е, втория път вече го няма. Дори не е и третия.
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    БогоПомазания ( преди 5 години )
    Добре, че съдбата е решила да оцелее! И токогатато без да причини на някой друг нещастие! И да но за напред да "мисли"и да има "едно на ум" когато тръгне на път!Дано и с тези дето не ги гледаме по клипчетата е така, толкова са много! Господ е нямал толкова наличен акъл , че е дал само на мен и още няколко други! Останалото сте камикадзета!
  • #5
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Дидо ( преди 5 години )
    Голям късмет Да, но се надявам да му е за последно преди да е претрепал някой невинен следващия път
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    До Ае дрисльо-то ( преди 5 години )
    Вземи и се засили с твоята бангия, ако изобщо може да стигне 170км/ч и шом си толкова "умен", покажи какво ще се случи нагледно!Тъкмо и ще оттървеш светът от себе си и няма повече да хабиш храна и въздух напразно!Такива като теб - много!Няма да липсваш! Кой изобщо ти говори за "японско" или каквото и да е друго! Егати комплексара! Марш обратно в дупката си!
  • #3
    2 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ае ***, ако беше някоя японска бангия щяхте да оревете тука "оживя щот е японско", ся това станало, не знам си кво забавило.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да се удари в бетонна стена с тази скорост и тогава да видим резултата! Мантинелите забавят до гляма степен скороста! Все пак си е зрелищна катастрофата! Изкарал е много голям късмет ***, че се е спасил и не е затрил някой невинен! Дано да си вземе поука от случката и да мисли за напред!
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Blake ( преди 5 години )
    Е, падане от естакада не е като челен удар със 170, затова е оживял ***...