IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Котка нанесе щети за 20 000 евро на Mercedes Benz E-Class

Животното напълно е унищожило салона на луксозния седан

Котка нанесе щети за 20 000 евро на Mercedes Benz E-Class

Котка успя да нанесе щети за повече от 20 000 евро на чисто нов Mercedes Benz E-Class. Заради животното трябва да бъдат подменени кожените обвивки на предните седалки, приборният панел и екранът на мултимедийна система, съобщи застрахователна компания „Алфа”.

Котка нанесе щети за 20 000 евро на Mercedes Benz E-Class

Инцидентът се е случил в Нижни Новгород (Русия) където братът на собственика на автомобила е карал болната котка на преглед при ветеринар. При рязко натискане на спирачките животното е изпаднало от чантата, в която се е возило и е започнало да се мята в салона. Докато шофьорът успее да спре и да го хване, то е успяло да повреди седалките, вътрешните страни на вратите, подлакътниците и волана. Щети има и по приборния панел и мултемидията.

Независим експерт е оценил пораженията по колата на 21 000 евро. След това от застрахователната компания са поискали съдебна експертиза, според която сумата е почти същата – 20 490 евро.

Снимка: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz e-class
0 от 500