IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai направи Kona като Железния човек

Лимитираната серия Iron Man Edition излиза на пазара през 2019 г.

Hyundai направи Kona като Железния човек

Южнокорейският автомобилен производител Hyundai заедно с Marvel показаха специална версия на кросоувъра Kona под името Iron Man Edition. Тя е направена в духа на костюма на Железния човек от популярните комикси и филми на американската компания, а дебютът й се състоя на 19 юли в САЩ.

Hyundai направи Kona като Железния човек

Железният човек "присъства" както в интериора, така и в екстериора на специалния Hyundai Kona. Автомобилът е получил предна оптика с дневни светлини, които се асоциират с маската на супергероя. Освен това на покрива на автомобила е изобразена маската, която присъства и върху някои детайли от салона. Подписът на Тони Старк също стои на много места в интериора. Скоростният лост, приборният панел и прожекционният дисплей също са направени в стила на Железния човек.

Hyundai направи Kona като Железния човек

Новият Hyundai Kona е получил специални седалки и 18-инчови джанти, с маската на Iron Man върху капачките. Освен това отчетливо се забелязва тъмната хромирана радиаторна решетка. Целият автомобил изглежда впечатляващо благодарение на екслузивното си сиво матово покритие. Не се съобщава за някакви технически промени по колата. Също така не е ясно коя комплектация на кросоувъра е легнала в основата на Iron Man Edition.

Hyundai направи Kona като Железния човек

Специалната версия на Hyundai Kona ще излезе в ограничен тираж, но още не се знае колко бройки ще бъдат произведени. Автомобилът ще започне да се сглобява през декември и ще потегли към дилърите в първата четвърт на 2019 г. Южнокорейците обещават кросоувърът да се продава по всички пазари, включително в Европа.

Снимки: Hyundai

Тагове: hyundai suv kona
0 от 500